Yritys- ja yhteystiedot

Landtek Finland Oy

on rehti ja luotettava suomalainen yritys

 

Tavoitteenamme on myydä mahdollisimman hyvälaatuisia tuotteita, järkevään hintaan.

Tuotevalikoimiimme kuuluu:

1."pomminkestävät"  teräsrunkoiset PVC-Hallit.
2.Klapisäkit.
3.Suojapeitteet.
-sekä liuta muita tuotteita.

Kaikkiin näihin kolmeen tuoteryhmään olemme parhaamme mukaan haalineet hinta-laatusuhteeltaan parhaita mahdollisia tuotteita. Laatu edellä mennään.
Lähes kaikkia tuotteitamme olemme jollain tavalla kehittäneet, kun valmiiksi tarpeeksi hyvää ei ole ollut saatavilla.

Yrityksemme juuret on maaseudulla, Hämeen Iittalassa. Olemme toimineet menestyksellisesti jo pian kymmenen vuotta intohimoisena tavoitteena tuottaa yhä toimivampia tapoja helpottaa polttopuiden tuotantoa sekä toisaalta tarjota kunnollisia  järkihintaisia ratkaisuja koneiden, laitteiden, ajoneuvojen, rehujen, rakennusten, veneiden  yms. suojaamiseen ja varastoimiseen. Hyvä sijainti Hki-Tampere moottoritien varrella mahdollistaa niin noudot kuin nopeat kotiintoimitukset sekä pohjoiseen kuin etelään. 

Huomioithan että teemme pienehköllä porukallamme melkein kaiken itse. mm. hallipystytyksiä, tuotekehitystä, sisäänostoreissuja, asiakaskäyntejä jne. joten toimipaikassamme ei ole jatkuvaa miehitystä. Tullessasi käymään, ole hyvä ja soita etukäteen jotta tiedämme olla paikalla. 

PS. Mikäli sinulla on jokin tuotteisiimme liittyvä tuoteinnovaaatio  tai muu idea joka mielestäsi sopisi valikoimiimme, parantaisi nykyisiä tuotteitamme tai sinulla on tuote jolle  haluaisit saada asiakkaita niin ota reilusti yhteyttä. 

Toivomme saavamme pian palvella myös Sinua

Terveisin

Risto, Robert ja Sami 

Landtek Finland Oy

 

 

 

Teollisuustie 9 14500 Iittala

LY- 1109341-7

S-posti:  info@landtek.fi

 

Hallimyynti, Robert: 040-9310300

Haluatko myydä meille jotain ? Risto: 0407016008