PVC-Pressuhallit

Landtek PVC pienhallit ovat erinomainen valinta mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin niin yksityisille, yriyksille kuin kunnille ja kaupungeille. Ne sitovat vähän pääoma -ja ylläpitokustannuksia. Ne eivät ime rakenteisiinsa kosteutta tai lahoa jne. Ne ovat nopeita ja selkeitä pystyttää sekä tarvittaessa siirtää. Ne ovat käyttöomaisuutta josta voi tehdä poistot…

Landtek kaaritalli

Landtek hallien kaarimallinen katto mutta suorat seinä antavat parhaat hyötyneliöt. Suora seinämalli ei myöskään kerää painokseen lunta kuten perinteinen kaarihalli. Katto-osassa on tiheät ruoteet jotka estävät lumi/jääpussien muodostumisen. Hallien katteena ja seininä käytetään 1100 datex 900gr/2 painoista ammattilaadun PVC pressua. Katto-osa on valkoinen ja samalla myös valoa läpäisevä mikä tekee hallin mukavan valoisaksi.

Landtek- hallimalliston ”ydin” on erittäin vahva tuuli-ja Teräskaarihallilumikuormia kestävä jäykkä teräsristikkorunko. Hallien kantavat rakenteet ovat mallista riippuen ristikoksi hitsattua 35-50mm teräsputkea ja kaikki metalliosat on kuumagalvanoitu. Landtek hallit ovat kokoluokissaan parasta mitä on saatavissa!

Oikealla olevassa kuvassa pienintä 4m hallin kattoristikkoa testaillaan 500kg:n kuormalla.
Landtek konetalli

Landtek hallit on soveletuvat erinomaisesti mm: kiinteistöhoitokoneiden , traktori-ja maatalouskaluston , veneiden, matkailuautojen jne. talleiksi. Niistä voi tehdä edullisesti ja nopeasti kunnollisia eläinsuojia, pesuhalleja, varastotiloja, hake tai hiekkakatoksia, työmaasuojia tai muita tiloja.

”Päivässä pystyyn!” Landtek sääsuojahallit on helppo koota ja ”ilmainen” perustaa. Ne eivät vaadi kiinteitä perustuksia eivätkä routaeristeitä tmv. Siirrettävänä sääsuojana ne eivät varsinaisia rakennuksia ( Siirrettävä väliaikainen sääsuoja, rakennelma, suojakatos jne. eivät pystytyspaikasta ,kunnasta ja alueesta riippuen tarvitse varsinaisia lupaprosesseja. Taajama /asemakaava-alueella vaaditaan usein toimepidelupa.

Landtek PVC hallit on ankkuroitavissa suoraan maahan ja ne ovat helposti siirrettävissä. Hallitoimituksen mukana tulee vankat pitkät maaperään lyötävät maakilat mutta erityisen tuulisilla paikoilla suosittelemme asennettavaksi kätevät käsin ruuvattavat ruuvipaalut tai betonipainot

Kattokaaret ja seinätolpat ovat teräsristikkorakenteisia ja näiden liitoskohta on lähes ainoa pulttiliitoksin liitettäviä osakokonaisuus. Eri osia on ”mukavan” vähän joten runko on vankka ja nopea pystyttää.

Osta kerralla kunnollinen Landtek kalustohalli. Et pety !

Landtek halleissa on 5v. RUNKOTAKUU!

Landtek hallit on suunniteltu Ruotsissa ja valmistetaan pääosin mittatilaustyönä valmistamollamme Virossa. Hallirungoille annamme 5 vuoden täystakuun! Myös pressumateriaali on erinomaista laatua. Ne ovat samaa kovaa käyttöä kestävää ammattilaatua kuin valtaosa Euroopan rekka-autojen pressukapelleista. Niiden käyttöaikaodotus on n. 15-25 vuotta.

Landtek hallit palvelevat sinua pitkään ja sangen edulliseen hintaan!

Landtekin pienhalleissa on vakiona:

– ”lähes ikuinen” kuumasinkitty ristikkorakenteinen teräsrunko
– 900gr/m2 kestävä PVC katto ja seinät (tupla vahvikekankaat kaarien kohdilla) -valoa tasaisesti läpäisevä valkoinen katto
– suojatut ilmanvaihtoaukot päädyissä
– lukittava, rullalaakeroitu PVC liukuovi
– päätyseinä
– Ankkurointikiila 8-12 kpl 80 cm Ø16mm kuumasinkitty teräs
– katteessa / seinäpressussa kuormaliina kiristys kuten isoissa PVC teollisuushalleissa
– rungon jäykistys/reivausharukset vaijeri/vanttiruuvein -erinomainen jälleenmyyntiarvo oman käyttötarpeen mahdollisesti loppuessa.

Kaarihalli

Landtek mallistoa valmistetaan 4,6,8 ja 10 metriä leveänä. Useita pituuksia ja kahta peruskorkeutta. Vakiokoja ovat mm.4×6, 4x8m, 6×10, 8×12,5 ja 10x15m. Variaatioita on paljon. Pyydä tarjous tarpeisiinne sopivasta mallista! Pidämme myös joitakin malleja myös varastossa heti toimitettavaksi. Vakiovärivaihtoehtoja ovat mm. ”Punamullan punainen”, Vaal.harmaa, tumma sininen, tumma harmaa ja havun vihreä. Muut tilattavissa olevat erikoisvärit katso TÄSTÄ

Värimallit

Landtek Hallin ( 10 x 20m x 5,7m) EVS-EN 1991-1-3:2006+ NA:2006 Eurocode 1 laskennallinen luomikuorma 1,25-1,75kn/m2 ( Matemaattinen rakenteen lumikuormakantavuus. ( Snow load shape factor 1,0-2.0) Käytännössä Landtek Hallin kattorakenteen lumenpidätyskyky on hyvin vähäinen)

Landtek Hallin ( 10x20m x 5,7m) EVS-EN 1991-1-4:2005 + MA 2007+NA:2010 Eurocode 1 mukainen laskennallinen tuulikuorma 21m/s

Lue lisää yksityiskohdista verkkokaupastamme. Tehdastilausmallit pyydä tarjous: info@landtek.fi tai puhelimitse 040-9310300 , 040-7016008

Tilaa ajoissa! Toimitusajat kapasiteetin rajallisuudesta ja ajankohdasta johtuen n.4-5 viikkoa. Sesonkiaikana jopa 8viikkoa.

Messuasiakkaiden lausahduksia: Landtek PVC halli
– ”paras talli ikinä”
– ” messujen parasta antia”
– ” vakuuttavaa työtä!
– ” yes, kerrankin kunnollinen talli” – ” miten tämä voi olla näin halpa”
– ”tämän takia kannatti messuille tulla”
– ”hitolle nuo biltemat ja honkkarit”
– ”fiksuin mitä oon tavannu”
– ”pelkät raaka-aineet maksaa paljo enempi”
– ”halvinta ja järkevintä tilaa mitä markkinoilla on”
– ”selkeän näköinen pystytettävä. jopa minä taidan onnistua”

Tule tutustumaan Landtek Hallien® laatuun toimipaikallemme Hämeenlinnan Iittalaan, Helsinki-Tampere moottoritien varteen. Esillä on malleja 4×6 autotallista 10×12,5m kokoiseen halliin!