Laidunsuojat / lampolat

Landtek laidunsuoja/pihatto 4x4m

Landtek Laidunsuoja on pitkäikäinen, vankoista kuumasinkityistä ristikkokaarista ja laidunsuojalaadukkaasta 900gr/m2 1100 dtex PVC pressusta valmistettu laidunsuoja hevosille, poneille tai vaikka lampaille.

Landtek laidunsuojassa on vakiona valkoinen valoa läpäisevä katto, mikä lisää avaruutta ja eläinten viihtyisyyttä. Takaseinässä on ilmankiertoa tehostava venttiili. Laidunsuojaan tulee kolmelle sivulle 40x2mm teräsputkista valmistetut aidakkeet. Muut rakenneratkaisut ovat samat kuin muissa Landtek Halleissa. 

Landtek laidunsuojaa on saatavissa myös pyörillä varustettu malli jolloin katoksen paikkaa on helppo laitumella siirtää.

Kysy lisää!

Landtek 4 x 6m pihatto/talli

Helposti pystytettävä kunnollinen talli hevosille, poneille, lampaille yms kotieläimille ympärivuotiseen käyttöön yhdessä päivässä ! Et tarvitse kalliita aikaavieviä perustustöitä eikä routaeristyksiä.

Landtek tallit on valmistettu samoista materiaaleista kuin muutkin Landtek Hall- hallit. Niisä on vakiona eurooppalainen kuorma-autopressuissa käytettävä 900gr/m2 PVC pressu, valoa läpäisevä valkoinen katto ja todella vankka ruostumaton kuumasinkitty teräsristikkorunko.

Tallin molemmissa päädyissä on oviaukot (koko 170cmx220cm). Lisävarusteena saatavissa liuskaovet.

Landtek pihattotallissa on vakiona myös vankat 40mmx40mmx2 mm teräsputkista valmistetut aidakkeet kaikilla sivuilla. Hanki vuosien käyttöä kestävä hyvännäköinen talli helposti ja edullisesti nyt.

Älä tuhlaa suunnattomasti aikaa ja vaivaa "ylirakentamiseen". Landtek hallit ovat pitkäikäisiä ja huolettomia.

Ne eivät romahda. Ne eivät lahoa, eivätkä homehdu. Ne ovat kustannustehokkainta kunnollista tilaa mitä markkinoilla löytyy. Ne ovat siirrettävissä, ja niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo.

Olemme testanneet hallin kestävyyttä kuvassa näkyvällä 500kg betonisäkillä, eikä ollut moksiskaan. Joten lumikuorman aiheuttavat ongelmat voi unohtaa. Kun se nyt edes pysyisi päällä. 

Konesuoja Landtek Hall

Lampolat

Myös isommat Landtek hallimallit ovat sovellettavissa  mm. lampoloiksi.  Kuuden, kahdeksan ja kymmenen metrin malleista löytyy vaihtoehtoja jo monenkokoiselle katraalle.  

Halliin kannattaa tilata ovet molempiin päihin, jolloin huolto ja ruokinta käy vaivattomammin. Värit, korkeudet, ja pituudet aina valittavissa. Pyydä tarjous haluamastasi koosta!

Ovien verkkoikkunat sekä ovien yläpuoliset venttiilit pitävät ilman raikkaana. Valkoinen katto tuo luontaisen rytmin mukaista luonnonvaloa.

Lue lisää  kevytrakenteisista lammashalleista tästä.


Pyydä tarjous, tai kysy lisätietoja rohkeasti!

e-mail : info@landtek.fi tai soita 040-931 0300

Landtek Finland Oy. Teollisuustie 9 14500 Iittala.

Palvelevaa toimintaa vuodesta 1996

landtek-logo