LANDTEK HALL M4 pressutalli

M4 on pressutallien kuningas!

Pressutalli laadukkaasta valikoimasta

Landtek Hall 4x6 pressutalli

Pressutalli Landtek Hall 4x6 -mallissa on todella vankka kuumasinkitty teräsristikkorunko vakiona. Pressutalli on yksinkertainen pystyttää, ja pystytykseen meneekin vain muutama tunti!

4x6-malli on hallimalliston pienin malli, joka soveltuu mainiosti pihavarastoksi yksittäisten koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen.

  • Mitat:
  • - Suora seinäkorkeus 1,9m
  • - Kokonaiskorkeus 3,1m
  • - Oven leveys 3,0m ja ovikorkeus  2,20m

Runkomateriaalina on upposinkitty teräsristikko, kuten isommissakin malleissa. Katteena on eurooppalainen ammattilaadun 900gr/m2 painoinen pressu. Mallissa on lisäksi tuuletusventtiilit päädyissä.

Toimitukseen sisältyy "kaikki": runko, pressut, liukuoven kisko, pressuovi, ovilaakerit valmiiksi asennettuna, maakiilat, suomenkieliset helpot kokoamisohjeet jne.

Pyydä tarjous »

 

laadukkaat pressutallit kestävät sääoloja

pressutalli sopii myös traktorin talliksi

Landtek Hall 4x8 pressutalli

Landtek Hall 4x8 on monipuolinen ja vankka pressutalli esimerkiksi traktoreille, veneille, asuntovaunuille jne. Tämä talli on yksi eniten myytyjä mallejamme, katettua varastotilaa kun ei ole koskaan liikaa.

Hallin ajokorkeus on 2,85m tai 3,35m. Hallin mallista riippuen 2,5:n tai 3:n metrin vapaa sisäkorkeus ja suorat sivuseinät mahdollistavat erinomaisen tehokkaan tilankäytön.

Kolmen metrin seinäkorkeus antaa erinomaisen suojan esimerkiksi asuntoautolle. Asuntoauto maksaa helposti useita kymmeniä tuhansia euroja, joten onko mitään järkeä antaa sen sammaloitua puun alla?
Landtek Hall 4x8 onkin erittäin edullinen vaihtoehto "kiinteälle" autotallille.

  • Landtek Hallien vakiovärit:  
  • - Punamulta
  • - Vaaleanharmaa
  • - Tummansininen
  • - Tummanharmaa
  • - Metsänvihreä

Katto on vakiona luonnonvaloa läpäisevä valkoinen.
Vakiovärimallit

Edullinen pressutalli kaikkiin kohteisiin
pressutalli tuo kaivattua lisätilaa

LANDTEK HALL M4 Pressutalli

M4-pressutallimallisto on saatavissa ylläolevien esimerkkien lisäksi myös monissa muissa eri pituuksissa, jolloin se sopii mainiosti esimerkiksi venehalliksi tai klapikuivuriksi.

Hallin kaariväli on kaksi metriä, pituutta saadaan neljästä metristä aina 24 metriin asti. Hallin runko on kuuma- tai upposinkittyä 30x30m neliöputkea, ja kaarien ristikkorakenteen korkeus on 30cm. Kaari on vain kolmeosainen, ja isot osat ja vähäiset pulttiliitokset takaavat jäykän rakenteen. Tallin runko tuetaan vinovaijerein. Kaiken saa hajalle, mutta tämän rungon kanssa sitä saa tosissaan yrittää.

Landtek Hall M4 on kevyesti käsin pystytettävissä oleva pressutalli - rungon pystytys onnistuu kaksin.
Kaarien välissä on reilusti ruodeputkia, ja keskellä on vielä tihennetty ruodeväli. Tämä takaa lumihuolettomat talvet! Ruodeputkia ei tarvitse pultata, jolloin kokoaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Sivuseinät ja katto ovat yhtä pressua, kun taas päädyt ja ovi ovat erillisiä. Pressu on kestävää belgialaista 900g/m2 pressukangasta, jota löytyy tuhansista kuorma-autoista ja niiden perävaunuista ympäri Euroopan.

Landtek Hall M4 pressutallien ovileveys on 3,0m, korkeus vaihtelee halutun seinäkorkeuden mukaan välillä 2,2-3,35.

Vinkki 1  : Mikäli hallin käyttötarkoitus on esim. veneen tai asuntovaunun talvisäilytys, on ovipressu ja kehysraudat nopeahko tilapäisesti irroittaa, jolloin oven liukukisko ei rajoita ajokorkeutta ja koko hallin sisäkorkeus on hyödynnettävissä.

Vinkki 2  : Kaikki Landtek Hall pressuhallit on mahdollista asentaa esim. ratapölkkyjen tai betonipaalujen tai muun vastaavan päälle, jolloin ajokorkeutta on mahdollista kasvattaa.

Pyydä tarjous »

Vaikka hallimme pääosin toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisina ja kokoisina, pyrimme pitämään muutamaa pressutallia myös varastossamme. Katso tämänhetkinen tilanne verkkokaupastamme.

Annamme halleista mielellämme lisätietoja. Ota yhteyttä!
Hanki nyt oma Landtek Hallisi, ja pyydä tarjous käyttöösi soveltuvasta mallista!

e-mail : info@landtek.fi tai soita 040-9310300 / 040-7016008

landtek-logo

TÄRKEÄÄ!
Landtek Hall -hallimallit ovat saaneet myös CE-hyväksynnän kesästä 2016 alkaen! Lue lisää CE-hyväksynnän merkityksestä hallihankintaa suunnitellessasi. Linkki aukeaa tästä.