LANDTEL HALL Pressukatos

Pressukatos laadukkaasta tuotevalikoimasta

 

Laadukas ja suojaava pressukatos autolle tai työkoneille

Landtekin pressukatos antaa erinomaisen suojan niin autoille, ruohonleikkureille, Avanteille kuin muillekin työkoneille. Laadukkaasti valmistettu katos myös kestää käytössä – yleensä jopa vuosikymmeniä. Landtek Hallin pienemmissäkin pressutalleissa käytetään samaa ”ikuista” vankkaa CE hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC-pressumateriaalia kuin isommissa halleissamme.

Landtek pressutalli on paras valinta, jos arvostat esimerkiksi huolettomuutta, ”helppoa ja nopeaa rakentamista”, räätälöitävää ulkonäköä, kestävyyttä, edullista hintaa ja siirrettävyyttä.

Landtek Hall autotallit voidaan räätälöidä helposti erilaisilla ikkunaratkaisuilla tai kaksiväripäädyillä, jolloin saat tallistasi oikean pihan komistuksen 🙂

Pressukatokset valikoimistamme monessa eri koossa ja mallissa

Landtek-hallien erityinen muotoilu, eli kaarimallinen katto ja suorat seinät, mahdollistavat tilan tehokkaan hyötykäytön. Suora seinämalli ei myöskään kerää painokseen lunta, niin kuin perinteinen kaarihalli. Kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin sisäkorkeuden hyödyntämisen. Katto-osan tiheät ruoteet estävät lumi- tai jääpussien muodostumisen. Neljän metrin levyinen runko sallii avata auton ovet reilusti, jolloin myös auton pakkaaminen, siivoaminen tai muut huoltotyöt käyvät vaivattomasti.

Vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakennella vaikka pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille. Landtek talleissa on vakiona lukittavissa oleva liukukiskossa sivuttain kulkeva laakeroitu pressuovi.

M4-pressukatoksen koot:

Pituusvaihtoehdot:

  • 6m
  • 8m
  • 10m
  • 12m

Seinäkorkeudet:

  • 1,9m
  • 2,5m
  • 3m
  • 3,5m

Tilaa pressukatokset verkkokaupastamme »

Landtek Hall pressukatos kestää säässä kuin säässä

SUOMEN LUMI- JA TUULIOLOSUHTEET EIVÄT TUOTA MINKÄÄNLAISIA ONGELMIA NÄILLE TALLEILLE.
Toki jos naapurin pihakoivu kaatuu päälle, niin sille emme voi mitään. Toki toimitamme tarvittavat varaosat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

pressukatokset laadukkaasta Landtek mallistostalaadukas Landtek pressukatos