KOKEMUKSIA LANDTEK HALLEISTA

LANDTEK TYYTYVÄISYYSKYSELY

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn vuoden 2017 lopulla. Voimme jatkossakin olla ylpeitä tuotteistamme.
Kyselyyn vastanneet ovat ottaneet hallin käyttöön 2015 tai 2016, joten heillä on kokemusta hallista jo useammalta vuodelta.

 

Asiakas: Kalervo Tainio, Pirkanmaa
Tilasin Landtekin 4×6 pressuhallin autotalliksi. Kyseinen halli on käytössä osoittautunut erittäin tukevaksi ja järeäksi. Kestävän ja toimivan rakenteen ansiosta ei tarvitse huolehtia, jos katolle jää lunta. Kevyempiin halleihin verrattuna laatu ja kestävyys ovat täysin omaa luokkaansa. Tuote on mielestäni laadukas ja hyvä!

Asiakas: Kari Saari, Etelä-Pohjanmaa
Tarvitsin maatalouskoneille säilytyshallin. Törmäsin Landtekin ilmoitukseen Maaseudun Tulevaisuudessa, ja siitä kiinnostuneena kävin netistä lukemassa lisää. Landtek oli mielestäni hinta- laatusuhteeltaan paras. Ostin 10×20 pressuhallin toissakesänä. Toimituksessa tuli kaikki osat kerralla ja asiakaspalvelu oli hyvää. Halli kasattiin helposti kahden ihmisen voimin. Pressut pitävät hyvin vettä, ja maatalouskoneiden säilytystilana halli toimii oikein hyvin. Aion ostaa mahdollisen seuraavankin pressuhallin Landtekilta.

Asiakas: ei halua nimeä käytettävän referenssitekstissä.
Minulla on Landtekin 4×4 pressuhalli vasikoiden ulkoilukatoksena. Hallissa on kolme seinää. Rakenne on kestänyt hyvin, katos on pysynyt hyvin paikallaan, mutta sitä on ollut myös helppo liikutella tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilaaminen oli vaivatonta. Mikäli maatilallani tarvitsen joskus lisää halli- tai varastointitilaa, voisin varmasti ottaa uudelleen yhteyttä Landtekiin.

Asiakas: ei halua nimeä käytettävän referenssitekstissä
Lähdin pari vuotta sitten netistä etsimään tietoa pressuhalleista ja löysin Landtekin sieltä. Landtekin pressun vahvuus 900g/m2 tukevan rungon kanssa vakuutti laadusta. Tilasin täten 6×10 pressuhallin. Toimituksessa ei ollut mitään moitittavaa. Säilytän hallissa traktoria, autoa ja muuta tavaraa. Pressuhalli on varastotilana toiminut oikein hyvin.

Asiakas: Tarja Tonttila, Päijät-Häme
Ostin Landtekilta 6×10 pressuhallin noin kaksi vuotta sitten. Meillä on lypsykarjatila, ja halli tuli eläinten käyttöön. Pressut ovat kestäneet erittäin hyvin käytössä. Hain netistä pressuhallien toimittajia ja törmäsin Landtekiin siellä. Tuote tuli ajallaan ja kaikki toimi niin kuin pitääkin. Halli oli helppo ja nopea pystyttää. Kun tulevaisuudessa tarvitsen lisää hallitilaa, käännyn uudestaan Landtekin puoleen.

 

Asiakas: Mikko Hiltunen.
Etsin netistä pressuhallien toimittajia ja luin asiakkaiden kirjoittamia arvosteluita. Landtekin pressuhalleista löytyi positiivisia asiakaskokemuksia ja tukirakenne vaikutti jämäkältä. Soittelin myös tuttaville, joilla oli jo ennestään pressuhalleja. Rakenteiden on oltava oikeanlaiset, jotta ne eivät luhistu mahdollisen painavan lumikuorman alla. Landtekin halli on osoittautunut käytössä riittävän jämäkäksi. Halli on myös pysynyt hyvin paikallaan. Pressuhalli on kokoa 10×10 ja toimii konehallina. Kun minulta on kysytty kokemuksia pressuhalleista, olen suositellut Landtekia.

 

Asiakas:  ei halua nimeä käytettävän referenssitekstissä
Tilasin Landtekin hallin pari vuotta sitten. Pressuhallissa parasta on sen helppo pystyttäminen ja se, ettei perustuksia tarvinnut tehdä. Säilytystilana halli toimii hyvin. Runko on tukeva ja pressu on kestänyt hyvin käytössä. Olin nähnyt Landtekin halleja Iittalassa valmiiksi kasattuna ja kävin myymälässä tutustumassa lähemmin. Huomasin pressuhallin olevan hyvälaatuinen. Tein netistä vielä vertailua ja päädyin tilaamaan Landtekin 10×20 hallin.

 

Asiakas: Aaro (vain etunimeä sai käyttää referenssitekstissä) Lappi
Tilasin Landtekin 4×10 pressuhallin muutama vuosi sitten, kun tutustuin yritykseen ja tuotteisiin Venemessuilla. Päätin hankkia itselleni hallin moottoriveneen varastointia varten. Se on palvellut kyseisessä käyttötarkoituksessa meren rannassa erittäin hyvin ja kestänyt tuiskut sekä tuulet. Ostaisin ilman muuta uudelleenkin ja olenkin tutuille kehunut tuotetta.

 

Asiakas: Henrik Åberg, Uusimaa
”Näitkö mitä tuolla oli?” vaimo kysyi Iittalan kohdalla kun ajoimme kohti Kurikkaa. Käänsimme auton ympäri ja kävimme katsomassa. Landtekin pressuhalleissa minuun teki vaikutuksen erityisesti rakentamisen ja pystytyksen helppous sekä nopeus. Päätin tilata 6×12 kokoisen hallin. Minulla on traktori, asuntoauto ja peräkärry, joten ylimääräinen suoja tuli tarpeeseen. Lisäksi siellä säilyy hyvin myös polttopuut. Halli on ollut käytössä jo muutaman vuoden, eikä mitään moitittavaa ole löytynyt. Erittäin asiallinen tuote!

Asiakas: ei halua nimeä käytettävän referenssitekstissä
Landtekin tuotteet tulivat ensimmäisen kerran vastaan Maaseudun Tulevaisuuden julkaisussa syksyllä pari vuotta sitten. Ensin tarkoitukseni oli tehdä täysin erilainen halli, mutta loppujenlopuksi olikin vähän kiire aikataulu ja pressuhalli toimi hyvin väliaikaisena ratkaisuna. Tarvitsin talveksi suojaa kaluston säilytystä varten ja päätin tilata Landtekin hallin muistaakseni koossa 4×8. Toimitus tuli ajallaan juuri niinkuin sovittiin, ostaminen oli helppoa ja tuote ajoi asiansa, mutta onhan pressuhallissa toki jotain huonoakin. Ilmanvaihtelu tekee sen, että vesi tippuu katosta.

Asiakas: Pekka Pajunen, Keski-Suomi
Näin Landtekin pressuhallit ensimmäistä kertaa kolmisen vuotta sitten kun kävin sukulaisten luona Iittalassa. Päädyin tilaamaan 6×10 hallin. Se on kestänyt käytössä erittäin hyvin ja lumetkin tulee itsestään alas vaikka ei ole lämmitystä. Keskelle saattaa jäädä joskus pieni määrä, mutta tukevien rakenteiden ansiosta se ei haittaa mitään. Käytän hallia kaluston säilytykseen sekä suojaukseen. Se on siististi tehty ja kunnon materiaaleista, muihin vastaaviin verrattuna arvioin Landtekin hallin laadukkaammaksi. Muutenkin olin tyytyväinen yrityksen palveluun. Olen suositellut ratkaisua monelle; Tätä on tultu oikein varta vasten katsomaan ja kehuttu järeän näköiseksi laitokseksi.

Asiakas: ei  halua nimeä käytettävän referenssitekstissä
Tarvitsin varastokatosta ja Iittalan Shelliltä lähti ajatus toteuttaa se Landtekin avulla. Minulle tehtiin mittatilaushalli omien tarpeideni mukaisesti ja palvelu toimi oikein hyvin. Halli on nököttänyt paikallaan jo kolmisen vuotta, pressut on täysin ehjät ja kaikki on sen puoleen hyvin vireessä. Mikäli tarvitsen joskus tulevaisuudessa uutta hallia, on mahdollista että käännyn jälleen Landtekin puoleen.

Asiakas: Jukka Piirala, Lappi
Löysin Landtekin tuotteet netistä ja ne erosivat edukseen muista vastaavanlaisista ratkaisuista. Seinäkorkeus oli parempi kuin muissa ja se oli pystysuora eikä kaareva. Konehallina toimiva ratkaisu on mitoiltaan 10×14 ja se vastasi täysin odotuksiani. Ostaminen oli helppoa, toimitus tuli ajallaan enkä kyllä keksi mitään parannusehdotuksia.

 

Asiakas: Jukka Maunula, JM Kaivuu ja Kuljetus Oy
”Valitsin Landtekin pressuhallin nopean pystytyksen ja kätevyyden takia. Halli on sellaisella paikalla, johon ei ollut järkevää rakentaa kiinteää hallia, joten pressuhalli oli siirreltävyytensä vuoksi hyvä ratkaisu. Malli on toimiva, lumet putoavat itsestään katolta ja halli pysyy hyvin paikallaan. Tilauksen ja toimituksen aikana asiakaspalvelu oli sujuvaa ja kaikki meni niin kuin pitääkin. Säilytän hallissa maarakennuskoneita ja se on kooltaan 10×20.”

Asiakas: Laaksolan ratsutila
Ostivat meiltä hallin hevosauton suojaksi.
Tästä pääset katsomaan videon heidän mietteistään.

Antti Maula, Laaksolan Ratsutila: ”Voin lämpimästi suositella Landtekin hallia”