Autotallit

"Maailman parhaat pressutallit"

Autot, ruohonleikkurit, Avantit ja muut työkoneet saavat Landtekin talleista erinomaisen suojan vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Landtek Hallin pienemmissäkin pressutalleissa käytetään samaa "ikuista" vankkaa CE hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC pressumateriaalia kuin isommissa halleissamme.

Landtek pressutalli on paras valinta sinulle joka arvostat huolettomuutta, "helppoa ja nopeaa rakentamista", räätälöitävää ulkonäköä, kestävyyttä, hintaa, siirrettävyyttä jne.

Landtek Hall autotallit voidaan räätälöidä helposti erilaisilla ikkunaratkaisuilla, tai kaksiväripäädyillä jolloin saat tallistasi oikean pihan komistuksen 🙂

Landtek hallien kaarimallinen katto, mutta suorat seinät mahdollistavat tilan tehokkaan hyötykäytön. Suora seinämalli ei myöskään kerää painokseen lunta kuten perinteinen kaarihalli. Kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin sisäkorkeuden hyödyntämisen. Katto-osan on tiheät ruoteet  estävät lumi/jääpussien muodostumisen. 4m runko-leveys sallii avata auton ovet reilusti jolloin myös  auton lastaaminen, siivoominen tai muu huoltotyö käy helposti.

Vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakennella vaikka pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille. Landtek talleissa on vakiona lukittavissa oleva liukukiskossa sivuttain kulkeva laakeroitu pressuovi.

Pvc talli 4x6
Vihreä autotalli

Korkeat talliratkaisut

Landtek Hallin 4m runkoleveyttä on saatavissa myös korkeampina malleina, jolloin ajokorkeus ilman rungon alapuolista lisäkorotusta voi olla jopa 3,35m.

Näihin malleihin mahtuvat jo ammattiautoilijoiden tilataksit, erikoiskorkeat pakettiautot, matkailuatot jne.

Kuvassa näkyvä ammattiautoilijan käytössä, ja suuret kehut saaneena suosittelemme lämpimästi. Suojaa kalustosi!

Talleja saatavissa myös 10 ja 12 metriä pitkinä. 

Paritalli kahdelle ajoneuvolle

Valikoimissamme on nyt myös kahden auton 6 x 6m tallit. Paritallin hinta on ilman ovea (ns.autokatosratkaisu) Tilattavissa myös 8m ja 10m pitkänä

Hinta 4200€ +alv, sisältäen kaksiväripäädyt pienet ilmanvaihtoa ja ulkonäköä lisäävät kaari-ikkunat.  Laakeroitu pvc liukuovi paritalliin on 260€+alv.

Polar- pressutallit

Polar pressutalli on edullinen ja järkevä nopeasti pystytettävä autotalliratkaisu pihaan kuin pihaan. Niiden  "lumivarma" ryhdikkään ulkonäön takaava jyrkkä harjakatto ei kerää lunta eikä jäätä. Lähes suora seinän alaosa tuo hyötyneliöitä ja korkeahko katon keskiosa avaruutta.

Laadukas oliivinvihreä 750gr/m2 PVC pressu pysyy siistinä vuosikausia ja se on helppo pitää kireänä. Katon keskiosan valkoinen pvc antaa mukavasti valoa sisätilaan. Hyvän ilmanvaihdon takaa kauniit verkkomateriaalista valmistetut kaari-ikkunat molemmissa päädyissä. Ovipressu rullautuu veivillä ylös.

Toimitukseen kuuluu ns. "kaikki" vakiona. Sinkitty runko, pressut, ovi, päätyikkunat, vanttiruuvit + vaijerit pystyreivaukseen, maakiilat jne. 

Vinkki : Polartalli on kätevä myös pultata alajuoksustaan kiinni vaikkapa betonisiin pihalaattoihin.

Polar pressutalleja on valikoimissamme kahta kokoa. Polartalli 5535 on sopiva valinta henkilöautoille ja pienille pakettiautoille. Pituus 5,5m ja leveys on 3,5m. Oviaukon ajokorkeus n. 2m. Isomman mallinumero 7639 pituus on 7,9m ja leveys 3,9m. Ajokorkeus oviaukossa n. 2,6m.

Älä sorru "kertakäyttöisiin" halpismalleihin. Osta kerralla kunnollinen Polar- talli !

Ota yhteyttä, jos edellämainittu herättää kysymyksiä, tai haluat tilata omasi jo tänään!
e-mail : info@landtek.fi tai soita 040 931 0300

landtek-logo

Polar pressutalli
Pressutallin kattoikkuna